Fastigheten Lönnen 10

Fastigheten Söderhamn Lönnen 10, med adress Köpmangatan 7-11, Skolhusgatan 3 och Tägtgatan 2 i Söderhamn, har en golvyta på 7 200 kvm. På övre planet finns därtill ett cirka 5 000 kvm stort parkeringsdäck.

Kärnan i vår verksamhet är att hitta rätt lokal för en hyresgästs specifika behov och se till att hyresgästen trivs i sin lokal. Nöjda hyresgäster får vi genom lokal närvaro och kompetent personal i nära dialog med hyresgästerna.

”Vi verkar i en fortroendebransch och för oss är det väldigt viktigt att vi har en tillförlitlig fastighetsägare. Vi har stor tillit till vår fastighetsägare som finns förankrad lokalt, som är en förutsättning i fall någon incident händer som behövs åtgärdas. Cityfastigheter är alltid tillmötesgående och behjälpliga när behovet uppstår. Det känns väldigt tryggt för oss att vara hyresgäst hos Cityfastigheter.”

Annelie Storm-Andersson

Kontorschef Hälsingland, Swedbank AB (publ)

Hyresgäster i fastigheten

Everytime Fitness
Swedbank
Systembolaget
Stadsbiblioteket Söderhamn
TeWe:s Konditori
Länsförsäkringar

Alperna Ur
Din Salong
Apotek Hjärtat
Röda Korset
KPMG

”Vi på Inköp Gävleborg trivs utmärkt och är mycket nöjda med Cityfastigheters snabba service och trevliga bemötande. Vi känner oss väl omhändertagna och uppskattar att vi får kontinuerlig information om händelser i fastigheten.”

Lina Haglund

Förbundsdirektör, Inköp Gävleborg

Fastigheten ägs av Cityfastigheter Söderhamn som ingår i Bengtsson Holding AB.